România învinge Insulele Feroe cu 3-0 în preliminariile Euro 2020. Contra mută inspirat în repriza secundă

România, victorie clară, dar muncită cu Insulele Feroe, în preliminariile EURO 2020

România, victorie clară, dar muncită cu Insulele Feroe, în preliminariile EURO 2020

Naţionala de fotbal a României a învins selecţionata Insulelor Feroe cu scorul de 3-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Torsvollur din Torshavn, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la fotbal. Tricolorii au câştigat greu, în ciuda diferenţei de pe tabelă, făcând diferenţa în ultimul sfert de oră al partidei.

Naţionala de fotbal a României a fost la egalitate cu selecţionata Insulelor Feroe, 0-0, la pauza meciului de sâmbătă. Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut chiar gazdelor, în minutul 32, când Tătărușanu a respins cu greu de la vinclu.

De asemenea, căpitanul naționalei României, Vlad Chiricheș, a fost schimbat înainte de pauză, după ce a făcut o întindere.

România și-a revenit însă în repriza a doua, în special după celelalte două schimbări efectuate de Contra, care i-a aruncat în luptă pe Keșeru și Mitriță. Pușcaș a deschis scorul în minutul 74, din pasa lui Nicușor Stanciu. Alexandru Mitriță a majorat avantajul în minutul 83, după un un-doi cu Keșeru, ca în finalul meciului să îi returneze pasa decisivă, pentru 3-0.

România va juca următorul meci marţi, la Bucureşti, cu Norvegia.

Postări Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate.

RECLAMĂ
RECLAMĂ
RECLAMĂ
RECLAMĂ
SmartProtection SmartProtection SmartProtection
RECLAMĂ