În cadrul întâlnirii electorale de la Sala Polivalentă din Bistrița secretarul general al PNL Robert Sighiartău i-a spus președintelui Klaus Iohannis :

”La Bistrița sunteți și veți fi mereu acasă. Astăzi este un moment simbolic: se împlinesc cinci ani de când ați câștigat alegerile prezidențiale. Vă spun că bistrițenii vă vor acorda în 24 noiembrie un mandat covârșitor pentru următorii cinci ani! De la Bistrița, la cinci ani de la câștigarea precedentelor alegeri prezidențiale, dăm semnalul în toată țara pentru a doua mare victorie a președintelui Iohannis”.

Robert Sighiartau a mai transmis un mesaj bistrițenilor  : ”În diaspora ne-am întâlnit cu foarte mulți bistrițeni, cu lacrimi în ochi ne-au spus să facem alături de președintele Iohannis o țară în care să vrea să se întoarcă. Împreună cu Klaus Iohannis ne-am luat angajamentul ca în următorii ani să construim România normală. Urmează zile decisive. Suntem datori să câștigăm alegerile pentru viitorul copiilor României.

El a mai transmis un mesaj de mulțumire pe contul său de Facebook :

„A fost o zi frumoasă, astăzi s-au împlinit cinci ani de la victoria din 2014, un moment special și foarte important pentru noi toți. Pe 24 noiembrie vom alege să trăim într-o Românie normală și vom începe reconstrucția României pentru un viitor mai bun copiilor noștri și pentru generațiile care vin!

Multumesc Bistrița, mulțumesc bistrițeni!”

@photo by #MariusChețan