Şefa PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a opinat vineri, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene Argeş, că partidul pe care îl reprezintă “nu va avea niciun fel de emoţie” dacă ar avea loc alegerile parlamentare anticipate în acelaşi timp cu alegerile locale.

“Din păcate sau din fericire pentru noi, este foarte posibil să avem alegeri şi anticipate, nu doar locale. Eu spun că Dumnezeu ne iubeşte, pentru că un partid care are cei mai mulţi primari din România şi va putea să candideze în echipă cu cei mai mulţi primari va fi şi partidul care va câştiga aceste alegeri. (…) Având în vedere că avem cei mai mulţi primari din România, este clar că, fiind alegerile în acelaşi timp şi pentru primari şi pentru Parlament, nu vom avea niciun fel de emoţii”, a declarat Olguţa Vasilescu, citată de Agerpres.
În acelaşi timp, deputatul PSD a reiterat că intenţionează să candideze la funcţia de primar al municipiului Craiova.

“Desigur, pentru asta trebuie să dorească şi Organizaţia PSD Craiova să mă propună pe lista de candidatură, dar nu am niciun fel de emoţii, nici dacă vor fi alegerile din două tururi de scrutin, deşi nu cred, eu sunt convinsă că acest proiect va cădea”, a afirmat Olguţa Vasilescu.