Lacul Bolboci – Marea din Bucegi. FOTO

Lacul Bolboci este unul dintre cele mai frumoase și spectaculoase locuri din țară care, mai presus de toate și-a păstrat naturalețea sălbatică. 

Atunci când ajungi în inima Bucegilor, îți va fi cu atât mai mare bucuria și satisfacția când vei descoperi această oază de liniște și răcoare în care se ascunde Lacul Bolboci. Situat într-o zonă ce încântă privirile tuturor, departe de blocuri și agitație, Lacul Bolboci își așteaptă prietenii pe tot parcursul anului și nu cere nici o taxă la schimb. Este situat chiar în inima Bucegilor, între Cheile Tătarului și Cheile Zărnoagei și este supranumit „Marea din Bucegi” întrucât acaparează tot orizontul.

Lacul Bolboci este unul dintre cele mai spectaculoase lacuri artificiale din România, însă de acest lucru te vei convinge și tu chiar din plima clipă. Lacul își schimbă culoarea în fiecare moment al zilei creând un spectacol de culori și vibrații. Te vei deconecta de grijile cotidiene și te vei pierde în visare cât ai clipi. Doar stâncile cu păduri de brazi și cerul azuriu te vor acompania și se vor bucura alături de tine de frumusețea naturii. O senzație de milioane!

sursa foto: Transilvania Frumoasă

Postări Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate.

RECLAMĂ
RECLAMĂ
RECLAMĂ
SmartProtection SmartProtection SmartProtection
RECLAMĂ