În plină pandemie, șefi din Poliția Dej au chefuit cu afaceriști controversați

Imagini revoltătoare din județul Cluj. Doi șefi ai poliției din Dej au apărut în fotografii de la o petrecere cu un om de afaceri controversat. Pe lângă asociere în sine, participanții la petrecere nu par să respecte nici normele impuse pe timpul pandemiei. Inspectoratul de Poliție Cluj a început o anchetă, potrivit Realitatea PLUS.

Alin Câmpean, șeful Poliției din Dej, și Valer Gavrilă, agent-șef principal la Serviciul de Ordine Publică în același municipiu, au fost fotografiați la petreceri cu persoane cunoscute în județ drept interlopi. Unul dintre ei deține, potrivit presei locale, dar și imaginilor cu care se laudă pe rețelele de socializare, un adevărat parc auto, cu bolizi a căror valoare ajunge la două milioane de euro, potrivit Ziar de Cluj. Fotografiile au fost șterse de pe rețelele de socializare, dar Poliția Cluj a deschis o anchetă.

,,În urma imaginilor și a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora un polițist cu funcție de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane, aspect care contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgență, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Beatrice Milonean – purtător de cuvânt IPJ Cluj, pentru Realitatea PLUS.

Postări Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate.

RECLAMĂ
SmartProtection SmartProtection SmartProtection
RECLAMĂ