Fostul consilier județean PNL, Doris Rai, a reacționat foarte rapid și a inițiat o petiție online pentru reducerea taxei pentru deșeuri, petiție care a avut un succes, adunand peste 2000 de semnături.
Doris Rai continua să fie foarte activă în mediul online punctând foarte bine și la acest subiect.

„#ComUnitatea și-a arătat forța! Implicarea noastră în legătura cu taxa pentru salubritate a înfricat Primăria Bistrița.
Reacția bistrițenilor și cele peste 2000 de semnături ale petiției #BistrițaCurată l-au determinat pe viceprimarul Cristian Niculae să iasă din birou și să recunoască faptul că a greșit, că minte, că este un manager slab și că nu reprezintă interesele bistrițenilor.

Dacă era cu adevărat om politic, nu punea comunitatea în situația aceasta. Tranșa problema de la început. Se bătea pentru noi. Dar a demonstrat că este slab, fricos și nu are soluții.

Puterea noastră, vocea noastră l-au făcut să-i fie teamă! Și-a văzut candidatura la Primărie în pericol și a venit cu o soluție populistă, nu plătim din portofel, PLĂTIM TAXA mărită din taxe și impozite, 3 MILIOANE de lei de la bugetul local.

Aceasta nu este o soluție salvatoare pentru noi, este soluția salvatoare pentru imaginea lui. O păcăleală, o minciună grosolană”,

Soluția pentru un oraș curat, în acest moment, este renegocierea contractului cu Supercom și penalizări usturătoare pentru fiecare zi în care nu își fac treaba. După aceea putem să ne gândim la scoaterea acestei firme căpușă din oraș. Vă mulțumesc pentru implicare!
a transmis Doris Rai.

Toți cei care doriți să semnați petiția o puteți face pe link-ul de mai jos :

https://www.petitieonline.com/bistrienii_vor_curenie