Consilierul județean PNL Bistrița-Nasăud Florin Moldovan îl ” ia la 11 m” pe președintele Consiliului Județean Emil Radu Moldovan după ce acesta s-a deplasat împreună cu echipa de handbal a orașului Bistrița în Polonia.

„Degeaba te dai Gigi Becali in strainătate – când acasă oamenii se spală la lighean.
Aproape că m-a impresionat gestul președintelui Emil-Radu Moldovan de a face o deplasare de peste 1400 km (dus-întors) în Lublin (Polonia) pentru meciul pe care echipa noastră l-a avut acolo, însoțit fiind de fratele Macarie. Gestul ar fi lăudabil pentru domnia sa dacă ar fi dovedit aceeaşi grijă şi pentru ‘echipa’ de cetăţeni ai oraşului Sângeorz Băi – ‘echipă’ care timp de două săptămâni a rămas fără apă la robinet, fix în perioada Sfintelor Sărbători, din cauza unei defecțiuni la rețeaua locală. Doar că pentru aceştia, nici Emil-Radu Moldovan și nici fratele Macarie nu s-au obosit prea tare – deşi Sângeorz Băi-ul este la doar 50 km de Bistriţa. Și spun acest lucru pentru că am văzut interesul pe care dl.Moldovan îl arată sângeorzenilor doar înainte de campaniile electorale, atunci când, însoțit de trepădușii de partid, încearcă din răsputeri să puncteze la capitolul imagine. Iar aici o să fac trimitere doar la două episoade: primul fiind cel din vinerea dinaintea alegerilor europarlamentare, când într-o încercare de-a arăta forță, l-a târât după dânsul pe Ministrul Dezvoltării – Daniel Suciu și pe cel al Apelor și Padurilor – Ioan Deneș într-o pseudo întâlnire populară, unde a încercat să transforme semnarea unui contract pe bani europeni – într-un circ ieftin. Așa i-a și ieșit. Duminică PNL-ul câștiga la Sângeorz cu 55,69%
A doua încercare a facut-o joia dinaintea turului I de la prezidențiale, când sub pretextul împărțirii unor echipamente de sport elevilor din Sângeorz, a mai încercat odată sa puncteze electoral. GHINION! PNL-ul a luat în acea duminică 63,51%.
(La turul II nu s-a mai băgat, l-a trimis doar pe Suciu…deznodământul îl cunoaștem deja).

Așadar domnule Preşedinte, o comunitate nu se vizitează doar atunci când ies bine pozele ci și atunci când este în dificultate – iar dvs, ca reprezentant al unei instituții în subordinea căreia se află AQUABIS-ul, sunteți dator să susțineți în mod real soluționarea problemei, chiar dacă acestea vi se datorează indirect. De altfel, între momentele în care supușii dvs vă aduc osanale nu uitați că:
– Instituția Consiliului Judeţean pe care dvs o reprezentaţi, este ACŢIONARUL MAJORITAR al SC AQUABIS SA cu 95.53% din acțiuni.
– Fratele dvs. Macarie Moldovan – este DIRECTORUL GENERAL ADJUNCT al AQUABIS SA
– Roland Vening (fostul primar al Sângeorzului) și-a găsit adăpost tot la regia de apă fiind angajat al AQUABIS SA
– lista poate continua….
În zadar v-am spus că încet-încet o să aduceţi această societate strategică pentru judeţul nostru la sapă de lemn. Degeaba v-am semnalat că AQUABIS-ul are nevoie de EXPERŢI si nu de Pile-Cunoștințe și Relații (fiindcă vorbim de o societate preponderent tehnică, unde şi un singur om poate să facă diferenţa)…
Se pare că dumneavoastră atât întelegeți… Păcat!” încheie consilierul local Florin Moldovan

Sursa foto :Facebook