În vârstă de numai patru ani şi opt luni, Petru Adrian, băieţelul care a plecat la Piteşti ca să-şi scoată un dinţişor de lapte, s-a întors acasă, vineri, într-un sicriu alb. Copleşiţi de durere, părinţii, cunoscuţi în comună, la Mihăeşti, drept oameni gospodari, şi-au condus, azi, copilul pe ultimul drum.
Petru Adrian era mezinul familiei. Pe ultimul său drum pe acest pământ, îngeraşul a purtat un costumaş alb. Frăţiorul lui, un pic mai mare, are 7 ani. Raportul autopsiei de la Institutul de Medicină Legală Bucureşti a fost eliberat vineri. Pe fişă a fost notat că micuţul nu avea probleme de sănătate, iar stopul cardio-respirator a fost provocat de analgo-sedare.

„Stop cardio-respirator resuscitat cu encefalopatie anoxic ischemica. Analgo-sedare în regim ambulator pentru tratament stomatologic”, se arată în certificat. În document mai scrie că băieţelul a fost resuscitat, însă creierul lui a stat prea mult fără oxigen. Pentru raportul final este nevoie de examenul toxicologic, dar şi de analiza histopatologică. Acestea vor fi gata, însă, peste câteva săptămâni, conform sursei Argeș.ro