Consilierul local PNL Mihai Sărmășan se arată indignat pe pagina lui de Facebook în legătură cu salariile colosale ale viceprimarilor și primarului Bistriței. Mai jos relatam întreaga sa postare :

„65 000 de lei să fii boier la Primăria Bistrița !
E bine, nuu?
Dar e corect ?

Atât însumează salariile brute ale primarului Ovidiu Crețu(PSD) și ale viceprimarilor Cristian Nicolae(PSD) și Gelu Muthi(ALDE). Pentru munca depusă în folosul cetățenilor și investițiile de „nivel european” (vezi pârtia de schi din Wonderland), cei „3 magnifici” ai Bistriței, încasează lunar din banii bistrițenilor zeci de mii de lei, în timp ce orașul nostru arată cum arată.

După 12 ani de administrație PSD, municipiul Bistrița se situează printre ultimele orașe din Transilvania ca și dezvoltare, conducătorii orașului preferând să folosească banii de la bugetul local și nu numai, pe invesțiții total nepotrivite pentru o evoluție sănătoasă a orașului în care trăim cu toții. Pe lângă salariile imense pe care le au (primar 18720 lei, viceprimar 16640 de lei), aceștia mai beneficiază de un spor lunar la salariu, de 25 %, reprezentând implementarea de proiecte europene cu finanțare nerambursabilă în municipiul Bistrița.

Oare câți dintre bistrițeni beneficiază la locurile lor de muncă de astfel de stimulente ? Cu siguranță nu mulți, dar e cert ca primarul și viceprimarii Bistriței beneficiază de astfel de sporuri.

Trist, dar adevărat… ” încheie Mihai Sărmășan.